Εταιρεία

Το 1967 η εταιρεία μας εισήγαγε τους ελβετικούς νεροχύτες  FRANKE που με την υψηλή ποιότητά τους κατέκλυσαν την ελληνική αγορά.

Από το 1978, η A. SVOLOS α.ε.ε. προσφέρει με την ίδια επιτυχία έπιπλα κουζίνας εκπροσωπώντας τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης, όπως TONCELLI και LYON’S.

Συγχρόνως η εταιρεία μας επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στο έπιπλο υπνοδωματίου με την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα των προϊόντων των καταξιωμένων ιταλικών οίκων LAFALEGNAMI και SILOMA. Στον εκθεσιακό μας χώρο μπορεί κανείς να βρει εκτός από έπιπλα κουζίνας και υπνοδωματίου και mini-κουζίνες, όπως επίσης όλα τα προϊόντα της FRANKE (νεροχύτες, μπαταρίες, ηλεκτρικές συσκευές, πάγκους εργασίας και αξεσουάρ).

Η εταιρεία μας με ένα επιτελείο από έμπειρους αρχιτέκτονες και εξειδικευμένους διακοσμητές και τεχνικούς, με τις ξεχωριστές προτάσεις της και τις σύγχρονες μεθόδους σχεδίασης, δημιουργεί άνετους και λειτουργικούς χώρους. Σκοπός μας είναι η εργονομία και η αισθητική να δώσουν μια ξεχωριστή νότα και στον πιο απαιτητικό χώρο. Μέσα επίτευξης του στόχου μας είναι…

Ποιότητα | Design | Συνέπεια