Εταιρεία

Το 1967 η εταιρεία εισήγαγε τους νεροχύτες της ελβετικής εταιρείας FRANKE που με την υψηλή ποιότητά τους κατέκλυσαν την ελληνική αγορά.

Από το 1978, η A. ΣΒΩΛΟΣ α.ε.ε. προσφέρει με την ίδια επιτυχία έπιπλα κουζίνας εκπροσωπώντας τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης, όπως TONCELLI και LYON’S.

Συγχρόνως η εταιρεία μας επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στο έπιπλο υπνοδωματίου με την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα των προϊόντων του καταξιωμένου ιταλικού οίκου LA FALEGNAMI.
Το 2013 ένα επώνυμο brand προστέθηκε στη γκάμα των προϊόντων της A. ΣΒΩΛΟΣ α.ε.ε. Η ελληνική εταιρεία CENTRO με τις ποιοτικές κουζίνες και ντουλάπες υπνοδωματίου. Ένας άλλος τομέας στον οποίο δραστηριοποιείται η A. ΣΒΩΛΟΣ α.ε.ε. σε συνεργασία με την CENTRO είναι το καθιστικό (καναπέδες – τραπέζια – καρέκλες).

Στον εκθεσιακό μας χώρο μπορεί κανείς να βρει εκτός από έπιπλα κουζίνας και υπνοδωματίου, όλα τα προϊόντα της FRANKE (νεροχύτες, μπαταρίες, ηλεκτρικές συσκευές, πάγκους εργασίας και αξεσουάρ).
Η εταιρεία μας με ένα επιτελείο από έμπειρους αρχιτέκτονες και εξειδικευμένους διακοσμητές και τεχνικούς, με τις ξεχωριστές προτάσεις της και τις σύγχρονες μεθόδους σχεδίασης, δημιουργεί άνετους και λειτουργικούς χώρους. Σκοπός μας είναι η εργονομία και η αισθητική να δώσουν μια ξεχωριστή νότα και στον πιο απαιτητικό χώρο. Μέσα επίτευξης του στόχου μας είναι…

Ποιότητα | Design | Συνέπεια